top of page

Over A.S.T.

Algemene Schilderwerken Terbank specialiseert zich in schilderwerken, waterdichtingswerken en algemene renovatiewerken. Een twaalfkoppig team dat van aanpakken weet, voert deze werken uit met oog voor detail en de grootste zorgvuldigheid.

Het bedrijf is actief in de wijde omgeving van Leuven, waar het ook zijn thuishaven vindt. Vandaag is dat nog in Terbank (Heverlee), binnen enkele maanden neemt A.S.T. zijn intrek in een gloednieuw gebouw met kantoren en magazijn in Wilsele.

Sinds 2018 leidt zaakvoerder Jeroen Vandevenne alles in goede banen. In de meer dan twintig jaar daarvoor, werd Algemene Schilderwerken Terbank uitgebouwd tot een gerenommeerde onderneming die kan rekenen op een bijzonder hoog percentage aan terugkerende klanten.

Over A.S.T.

Correctheid staat voorop

Kosteloze offerte

A.S.T. stelt een correcte en eerlijke aanpak voorop. Bent u benieuwd wat het A.S.T.-team voor u kan betekenen, contacteer hen dan voor een kosteloze afspraak. Na een uitvoerige opmeting en gedetailleerde berekening van de te verwachten kosten, krijgt u op korte termijn een vrijblijvende offerte op maat.

Gedetailleerde opvolging

Zaakvoerder Jeroen Vandevenne volgt zijn team en de effectieve uitvoering van uw werken op de voet mee op. Bovendien krijgt u na afloop van A.S.T. een gedetailleerde factuur, waardoor u als klant van A tot Z zicht heeft op wat er zich tijdens deze werken afspeelde en welke kosten dit met zich meebracht.

Hoogwaardige kwaliteit

A.S.T. maakt gebruik van duurzame materialen met een hoogwaardige kwaliteit, waardoor u verzekerd bent van een lange levensduur. Bovendien waakt A.S.T. erover dat ze op de hoogte zijn van de nieuwste decoratie- en renovatietrends, en kunnen ze de nieuwste materialen en technieken toepassen.

bottom of page